Az adó leállítása a nyilvántartásban: a fordulópont az Egyesült Királyságban

Gazdasági fellendülés az ingatlanok esetében is. Ezt a tervet tartja szem előtt a brit kormány. A súlyos kritikus időszak utáni helyreállításhoz két elem osztódik: a Brexit és a Covid vészhelyzet. A londoni végrehajtó valójában úgy döntött, hogy teljesen megszünteti az adót. A nyilvántartásban szereplő ingatlantulajdonságok vásárlására, amelyek értéke 500 millió font alatt van. Miért tűnik ez a kezdeményezés potenciálisan sikeresnek a londoni gazdaság és különösen az ingatlanja számára?
A kérdés megválaszolásához úgy döntöttünk, hogy rövid cikket készítünk róla. Megpróbáljuk megérteni, hogy a dinamika kapcsolódik ehhez a kezdeményezéshez, megértjük, milyen következményekkel járhat. Tehát ha készen állsz, elkezdhetjük!

Feltételezzük, hogy a brit kormány erőfeszítései jelentősek. Csaknem négy milliárd font becslésről beszélünk, amely a kormány zsebében súlyozódik jövő év március 31-ig. Ilyen módon erőfeszítéseket kell tenni a bizalom légkörének helyreállítása érdekében, hogy a vételi és eladási folyamatban részt vevő összes szereplő visszatérhessen a játékba. A kérdéshez szorosan a számokhoz kapcsolódó kérdésnél emlékeztetünk arra, hogy az ingatlanértékesítés összeomlott az 50% -os lezárási időszak alatt, ráadásul az árak is estek.

Az összeomlás nyolc év után először történt. Az új intézkedés elfogadásával azon emberek száma, akik a korábban megadott határidőn belül nem fizetnek adót, tízből kilencedik lesz. Jelentős százalék, amely valószínűleg növeli az angol ingatlanok pozitív eredményeit. De térjünk vissza a regisztrációs adóhoz. Ennek a korlátozásnak a korlátozása révén 4.500 fontot takarítanak meg minden egyes ügyletnél Angliában. Részletesebben eléri a 15 ezer fontot a főváros számára, ahol nyilvánvaló okokból az árak sokkal magasabbak.

Milyen magas a regisztrációs adó? Ez a szint 2% az ingatlan értékéhez képest, amelynek ára nyilvánvalóan alacsonyabb, mint az előre meghatározott bérleti díj. Az adó százalékos aránya 250% és 925 ezer font közötti ingatlanok esetében 5% -kal növekszik, az egymillió vagy annál nagyobb értékű ingatlanok esetében a 10% -os felső határig. font.

Mit gondolnak az iparági szakértők erről a választásról? Legtöbbjük több mint optimista. Valódi lendület az ingatlanszektornak és általában a gazdaságnak. És az eredmények már láthatók. Az árak szintén jelentősen csökkentek, és az új potenciális befektetők érdeklődést mutattak a világ egyik legérdekesebb és leginkább jövedelmező ingatlanpiacán. Remélhetőleg pozitív változás várható az elkövetkező hónapokban, amelyet ugyanolyan optimista számok ösztönöznek. De addig is folytatjuk a frissítést portálunkon!

Kapcsolódó hozzászólások

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB