Ősi és modern: a lakberendezés újdonságai

Gyakran hajlamos azt gondolni, hogy az új év megjelenésével minden múlt stílusát elhagyták. A valóságban nem így van. Gyakran foglalkoztunk a retro stílusú diskurzussal. Valójában, a szüreti szerelmeseinek ez a legjobb megoldás, ha nem ízlésesen feladja teljesen a belső berendezést. És ha különösen szereti az antik bútorokat, és szeretné megtalálni a megfelelő kompromisszumot a modernitással? Íme néhány a vezető home deco szakértők legújabb tippeiről. Nem fog feladni a bútorokat és a bútorokat, miközben megőrzi egyedi stílusát otthoni környezetében.

Általában, amikor az ősi lakás par excellence-re gondol, a kollektív képzeletben néhány különleges elem jelenik meg. Annak érdekében, hogy megkönnyítsük azoknak a részleteknek a kiválasztását, amelyektől kezdve megkezdjük a házkörnyezet átszervezését, emlékeztetünk:
- Megkönnyebbülés háttérkép
- Geometrikus nyomatok
- Terjedelmes és fényes függönyök
- Antik fából készült bútorok
- Függő csillárok
- Festmények rendkívül terjedelmes keretekkel
- Hosszú és mozgó, pasztell vagy mintás terítő
- A székek és kanapék burkolata, figyelembe véve a legkisebb részleteket

A nagy vizuális hatás ezen elemeit össze kell vonnunk másokkal, kismértékűek, de mégis alapvetőek. Hogyan lehet elfelejteni a régi nagymama szekrényeit, tele ezüst edényekkel és kerámia készletekkel? Akkor miért nem adja meg ezeknek az elemeknek új életet? Ezután kezdje újraértékelni őket, egyszerű kezelésekkel, a szín élénkítése érdekében. Ezenkívül tegye ki azokat a sarkokat, amelyek üresek és figyelmen kívül maradnak. Így képesek lesznek a apró részletek előnyeire kihasználni.

És ki mondta, hogy a szüret csak a bútorokban van? A házimunka fő szakértői által kiosztott tipp a ruhák. Ha van olyan ruhája vagy kiegészítője, amely teljes mértékben kifejezi a keresett stílust, nézd meg őket. Talán egy szekrény sarok létrehozásával, hogy bárki, aki belép otthonába, ugrást tegyen a múltba. Nyilvánvalóan, a moderálás keretein belül. Ne feledje: amikor otthoni dekorációról van szó, a „kevesebb több” törvény nyer mindenre!

És ha azt akarja, hogy otthona jobban tapadjon az elmúlt korszakhoz, akkor használja ki a zenét. Hát igen. Ha elég szerencsés találni az idő rádióját vagy a kapcsolódó viniljeit, akkor csupán annyit kell tennie, hogy elhelyezje őket az ősi zene sarkában. És miért nem, talán nem lenne olyan rossz üzembe helyezni őket!

Tehát miután megkaptuk ezeket a kis tippeket arról, hogyan díszíthetjük otthonát ősi stílusban, anélkül, hogy lemondnánk a jelen kényelmét, csak jó munkát kívánunk! A Realigro-nál mindig készek vagyunk a helyes információk megadására. Nem csak az ingatlanpiacon, hanem a home deco-on és a legfrissebb híreken!

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB