Munka az utókorú házban: a legnépszerűbb

A Covid poszt úgy tűnik, radikálisan megváltoztatta életünket. És az ingatlan kétségtelenül az egyik olyan ágazat volt, amelyet a lényeges változások a leginkább érintettek. Valójában a legnépszerűbb típusok különböznek a Covid előtti időszakhoz képest. A korábbi útmutatókban elemeztük, hogyan változott a potenciális vásárló hozzáállása az ingatlan iránt. Kiderült, hogy ennek a kritikus helyzetnek köszönhetően új referencia célokat lehet létrehozni.

Kor és preferenciák szerint osztályozva. De mi volt a legnépszerűbb felújítás? E kérdés megválaszolásához úgy döntöttünk, hogy adatokat gyűjtünk a nemzetközileg végzett statisztikai felmérésekkel kapcsolatban. Tehát értsük meg, mi a legnagyobb igény!

Mindenekelőtt annak szükségessége, hogy folyamatos tér legyen a külső és a belső környezet között. Amint gyakran rámutattunk, alapvető fontosságú az új befektetők számára, hogy erkéllyel vagy kerttel rendelkező ingatlanokat élvezzenek. Röviden: a beltéri - kültéri szétválasztás fogalmát teljesen legyőztük.

Számos kérés van bizonyos tipikusan belső terek kívülről történő szállítására. Alapvető példa? A konyha ! Ideális nyáron, de más évszakokban is, ha megfelelő nagy ablakokkal borítják!
Egy másik elem, amely alapvető fontosságú volt a Covid utáni szerkezetátalakítási folyamatban mind fizikai, mind pedig elsősorban pszichológiai szempontból, az úgynevezett „szabad sarok”. Mit jelent ez a kifejezés? A szabad sarok rugalmas és sokoldalú környezetet jelent. Alkalmas a háztulajdonos minden igényére. Olyan terület, amely könnyen átalakítható kreatív, kikapcsolódási vagy akár a barkács készítésű területré.
Röviden: egy olyan terület, ahol újra feltalálhatja magát.
Ezek között a most híres intelligens működés részletei is felmerülnek. Annyira, hogy központi elemré váljon még otthona szerkezetében is.

Ezért az üvegszálas telepítési munkákat, a ház többi részéhez képest izolált környezetek létrehozását vagy akár a csúcstechnológiával felszerelt testreszabott környezetek létrehozását is igényelték. Röviden: egy új szerkezet, amelyet a semmiből építünk be egy olyan környezetben, amelynek korábban idegennek kellett lennie a munka világában.
Ezenkívül utoljára, de nem utolsósorban, figyelmet kell fordítani az ingatlan legjobb szigetelésére. Az energiatakarékosság döntő szerepet vállalt Covid után. A ház hőszigetelése rendkívül energiahatékony anyagokkal most alapvető lépés mind azok számára, akik új ingatlant szeretnének vásárolni, mind a meglévő megújítását.

Röviden: ezek a nemzetközi statisztikák által feltárt fő elemek, amelyek arra késztettek bennünket, hogy megértsük, mennyire elválaszthatatlan a kapcsolat a társadalom és az ingatlan között. Nem készíthetünk hosszú távú előrejelzéseket annak megértéséhez, hogy milyen következményekkel jár majd ez a terület a jövőben. Az biztos az, hogy mi a Realigro-nál mindig tájékoztatjuk Önt a változásokról, amelyek minden formáját érintik az ingatlanpiacot!

Kapcsolódó hozzászólások

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB