New York és a drámai csepp: Covid betiltása

A világ megállt. Ugyanúgy, mint New York. Az egyedülálló környékein, a divat és a luxus utcáin, a csodálatos parkokon, amelyek zöld hatást kölcsönöznek egy ilyen fejlett városnak, ez a letartóztatás szakaszában van. Pontosan május óta a Big Apple gyakorlatilag blokkolva van. Példa nélkül álló vészhelyzet áldozata, amely tűzoltásként terjedt el az egész világon. Egy alagút, amelynek kijáratának látszik még messze van. A bénulás nemcsak a Covid-sürgősség miatt, hanem a továbbra is fennálló intézkedések miatt is.

Közülük a legaktívabb: azaz a potenciális megvásárolható lakásokba tett látogatások tilalmával kapcsolatos. De ahhoz, hogy teljes mértékben megértsük a New York-i helyzetet, vissza kell lépnünk. Amit a Realigro-nál szeretnénk ma elvégezni, az a New York-i ingatlan gondos elemzése egy olyan időszak után, amely már úgy tűnt, hogy vége. Megpróbálunk teljes képet alkotni a helyzetről, abban a reményben, hogy hasznos lesz azoknak, akik ingatlanvásárlást szeretnének, vagy egyszerűen a nemzetközi ügyekben felkeltett olvasóink számára. Kezdjük a renddel, tehát elemezzük a kérdéses város történészét. Feltételezve, hogy New York megfelelő intézkedéseket indított mind a társadalmi elhatárolódás, mind a szülés elkerülése érdekében, a vészhelyzet valóban jelentős társadalmi károkat jelölt meg.
Olyan átalakítások, amelyek nyilvánvalóan befolyásolták az ingatlant.

Részletesebben láthatjuk, hogy Manhattanben hogyan alakult a házak eladása kevesebb, mint 80% -kal az éves trendhez képest. Társasházak esetében akár mínusz 83 százalékpontról is beszélhetünk. A Brooklyn környéke kissé javult, de az irodává alakított lakások 44% -ra estek vissza. Nagyon kevés szerződést kötöttek. A legtöbben röviddel a lezárás előtt álltak le, mielőtt a kívánt ingatlan látogatására vonatkozó záradékokat elindították.

A számokról szólva, májusban csak hat értékesítés történt, amely elérte az 5 millió USD-t. Ugyanebben az időszakban (de 2019-ben) 52-et regisztráltak, ezért az árak nem vonzóak a zárt dobozban lévő ingatlan megvásárlása szempontjából. Ezért elsődleges fontosságú a ház megtekintésének képessége. Abban az időszakban, amikor a bizonytalanság uralkodik legfelsőbb szinten. A vásárlók még jelentősebb árcsökkenést várnak el annak érdekében, hogy visszatérjenek a nagyobb nyugalommal történő vásárláshoz. És nincs olyan szomszédság, amely rendelkezik. Talán az egyetlen szegmens, amelyet a vészhelyzet nem érint, az ár szempontjából a luxus. De a kereslet még ebben az esetben is jelentősen gyengült.

Mondanom sem kell, hogy reméljük, hogy a New York-i és a nemzetközi helyzet gyorsan helyreáll. Ahogy az ágazat fő szakértői mondják, ha a nagyvállalatok megbukkannak, akkor a kisebbeknek nincs helye a reménynek. Időközben felhívjuk Önt, hogy maradjon naprakész a portálunkon!

Kapcsolódó hozzászólások

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB