A termoaktív homlokzat: az ingatlan forradalma

Az ingatlan minden nap fejlődik, lépést tartva a társadalommal. Megváltoztak az ügyfelek igényei, és minden ágazatban az ökológiai házak koncepciójának felé haladunk. Az alacsony környezeti hatású alternatívák választásának erősségei eltérőek.
Ma úgy döntöttünk, hogy bevezetünk egy újdonságot, amely nagyon népszerű az ingatlanpiacon, és amely részét képezheti az „ingatlanálom álmának” ötletét minden zöld lelkes vevő számára.
A termoaktív homlokzatról beszélünk.

Mit vársz?
A termoaktív homlokzat olyan eszköz, amely jelentősen csökkenti a kazán költségeit.
De hogyan működik? A hő-aktív homlokzathoz kapcsolódó technológia nagyon egyszerű. A szerkezetek falai úgy készültek, hogy az energia (hideg és meleg) teljesen természetes módon felhalmozódjon. Az egész olasz szabadalom, amelyet a Studio DBM fejlesztett ki.

Ennek az innovatív rendszernek a megvalósításához felhasznált anyagok különféleek. Először is, a szívet egy speciális vakolat alkotja, amelyet '' termointonaco '' -nak hívnak. Ez utóbbi a hőmérsékletet állandó szinten tartja. Általában 25 és 30 Celsius fok közötti tartományról beszélünk. A hőmérséklet fenntartásának előnyei szorosan kapcsolódnak a hőeloszláshoz: határozottan csökkent!

Az egész rendszert egy csőtekercs felépíti, amelyen belül víz folyik (forró vagy hideg, az igényeknek megfelelően). Minden lefedi az épületet, és szigetelő anyag veszi körül. Egy valódi termikus üzem, amely egy második mellett van csatlakoztatva (ezúttal napenergiával működik).
Nyilvánvaló, hogy ezek innovatív megoldások, amelyek jól illenek az olyan szerkezetekhez, amelyek nem élvezik az új anyagokat és a modern kialakítást.

A kérdés ezután spontán módon felmerül. Hol lehet ezt a rendszert alkalmazni? Ez a technológia minden szerkezeten alkalmazható, ha betonfalak vannak. Alkalmas (de nem ajánlott) téglaszerkezetekre vagy történelmi homlokzatokra. A kockázat az esztétikai szerkezet tönkremenetele.

De a költségek? Hasonló rendszert kell telepíteni? Nos, a kezdeti kiadások nyilvánvalóan nem olyan minimálisak. Körülbelül 60 eurót számítanak négyzetméterenként (minimumként). Ehhez hozzá kell adni a naprendszerrel kapcsolatos, ad hoc becslést igénylő költségeket. Nyilvánvaló, hogy ha már rendelkezik ezzel a rendszerrel, akkor ez a költség megszűnik.
Az előnye a környezetvédelem mellett a beruházások gazdasági megtérülése szempontjából is. Valójában a hagyományos tetőfedéshez képest az idő felére csökkent. Valójában 13 éven keresztül lehetett 6 éves korot elérni.

Mit kell mondani, a zöld ingatlanok világában ez a forradalmi hullám magában foglalhatja otthonait is. Miért nem próbálja ki? Egy ilyen megoldás valóban az Ön számára lehet! További tanácsokért és hírekért kérjük, hogy mindig kövesse blogunkat. Mindig értesülni fog a legújabb hírekről a világ ingatlanpiacán!

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB