5 Az Ön otthonának értékét növelő tényezők

Az otthon befektetés, függetlenül az ügytől. Nem számít, ha élsz benne, vagy bérelsz, ki akarod győződni róla, hogy jövedelmező vagy jövedelmező lesz. Sok különböző dolgot kell figyelembe venni, amikor egy házat vásárolnak, és néhányan meglepődhetnek. Nézzük meg az öt tényezőt, amelyek növelhetik az otthon értékét:

1. Kék konyha és fürdőszoba
2. Tartsa be a trendeket
3. A város közelsége
4. A Starbucks vagy a népszerű kávézó közelében található
5. A házat tükrökkel díszíti


Kék dekoráció a fürdőszobában nagyon gyakori, mivel hasonlít a vízre. Azt tapasztalták, hogy a falakat kékre festő emberek és a fürdőszobát és a konyhát többnyire díszítik a helyükről.

Fontos, hogy kövesse az új trendeket, mert az emberek frissített otthont keresnek. Ha látnak egy helyet, ahol egy kályha és hűtőszekrény néz ki, amely évjáratú, akkor meggyőzheti őket, hogy máshol kereshessenek. Barn ajtók új trend, és egy tanulmány szerint - egy hely egy pajta ajtaját a leírás eladott több mint 12 tökéletes magasabb. Lehetetlen, hogy minden héten folyamatosan változtassa meg házát, amikor új trendet lát, de kisebb változások vannak itt és ott is.



A város közelsége megváltoztatja az otthon értékét, és azt, hogy milyen gyorsan lehet az otthonát eladni a jövőben. Nem csak gyorsabban fog eladni, hanem jobban értékelni fogja, mint az évek. Vessen egy pillantást például a New York City-re - az átlagos otthon értéke 30 százalékkal nőtt 2012 óta.



Higgye el, vagy ne, ha a Starbucks közelében vagy egy népszerű kávézóban vagy a környéken található - ez növeli otthonának értékét. Tanulmányok kimutatták, hogy ha van egy otthona, amely fél kilométerre található a Starbucks-tól, akkor az értéke 90% -kal nőtt volna.



Ismert, hogy a tükrök bővítik a teret, és a lakóegységek nagyobbak lesznek. Azáltal, hogy néhány tükröt egész otthonában hozzáadunk, ez az illúzió, hogy nagyobb hely van. Nemcsak a helyed nagyobb lesz, de növeli a helyed értékét is.



Ahhoz, hogy megértsük otthonod értékét, meg kell értened, hogy mi érinti az értékét. Az Ön házának, a környező területeknek, a városközpont közelségének, valamint a Starbuckshoz közeli helynek az alakja közös tényező, amely növeli otthonának értékét most és a jövőben. Ha nem tudja megfizetni egy olyan helyet, amely megfelel ezeknek a tényezőknek, más értékeket is megtehet az érték növelése érdekében. A fürdőszobai festés és néhány tükrös lógás kisebb változtatások, amelyek mindenki számára megfizethetőek.



Kapcsolódó hozzászólások

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB