Róma Caput Mundi: az örök város, amely szeretni fog

A két állam fővárosa, mivel benne van a Vatikán, Róma városa az egyik legnépszerűbb úticél mind az ünnepek, mind pedig a mozgás céljára. A kereszténység szíve, az évszázadok vitathatatlan szuverénje kétségtelenül az olasz félsziget jelképe.

Alapítva 753-ban ez az emberiség első nagyvárosa, a Földközi-tengeren uralkodó kultúra (latin) hajtóereje, amely a római nép erejének köszönhetően világszerte kiterjed. 2017-ben 7,3 millió turista látogatta meg, ez az egyik legnépszerűbb mozi-forgatókönyv. Paolo Sorrentino ne''La grande bellezza '' (aki megnyerte az Oscar-ot, a Golden Globe-t, a BAFTA-t, a négy európai díjat, kilenc David di Donatello-t, öt ezüstszalagot és számos más díjat) ünnepli az olasz főváros fenségét. , anélkül, hogy figyelmen kívül hagynánk a véletlenre.

A nagyszerű szépség a legfontosabb műemlékekből indul ki, majd a mindennapi élet területeire, a legegyszerűbb utcákra, de a történelemre meredek. Lehetetlen, hogy ne lenyűgözze a Flavian Amfiteátrum, amely jobban ismert, mint a Colosseum. A Világörökség része 1980-tól kezdődően egy ovális növény, melynek összetett archív rendszere van. Az aréna, ahol a gladiátorok harcoltak, az volt az egyik olyan hely, amely a legtöbbet vonzza a turistákat és a történelem és az építészet kedvelőit. Azoknak, akik Rómában eladó házakat szeretnének megtalálni a Colosseum területén, meglátogathatja ezt az oldalt.

A Campidoglio és a Palatino között található a Fori Imperiali régészeti területe. A helyszínen számos monumentális terek maradványai (így a lat.forum nevek): Caesar fóruma, Augustus fóruma, Nerva fórum, Traianus fórum. Az ösvény lehetővé teszi, hogy olyan történelmi útba menjen, amely lehetővé teszi, hogy közvetlen tapasztalatokat szerezzen az ókori Rómával. Ki soha nem látta a híres Fellini filmes jelenetet, amelyben Anita Ekberg meghívja Marcello Mastroianni-t, hogy lépjen be a Trevi-kútba? A travertin, márvány, gipsz, stukkó és fémekből épült, ez az a hely, ahol a pénzverés rituáléjával történik a vágy. A kevert stílusok különbözőek: barokk, neoklasszikus, középkori.

A környék tele van olyan klubokkal, amelyek animálják a római éjszakai életet. Élelmiszer- és borszinten a római konyhát a vidéki és vidéki hagyományok tipikus ételeként, egyszerű összetevőkkel és erős ízekkel alapozzák. Az Amatriciana és a Carbonara kétségtelenül a leghíresebb. Néhány sorban lehetetlen lenne Róma és környéke csodáit leírni. Emiatt felkérjük Önt, hogy látogassa meg ezt az oldalt Róma és Lazio ingatlanok eladására, hogy megtapasztalja a világ egyik legszebb városát.

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB