A templomok völgye, Siracusa és Ragusa: Szicília Bedda

Szicília: nap, kristályos tenger, arany strandok, citrusfélék, arancini és cannoli, barátságos föld és az ősi népek találkozóhelye. A Földközi-tengerbe merülve évszázadok óta különböző kultúrákat hoz létre, amelyek a művészeten keresztül hagyják a jelüket. A sziget még ma is az olasz félsziget egyik legérdekesebb régiója. Pirandello író bölcsője, a keleti és a nyugati területek között változatos, egyedi és egyedi helyszíneivel.

Akragas a görögök számára, ma Agrigento kétségtelenül a történelem egyik legsúlyosabb városa. A Geloi ródium-krétán alapította 580-ban Az egész világon ismert a Templomok csodálatos völgye. A világörökségi listák (UNESCO) listáján szerepel egy régészeti terület, amely lélegzetet hagy. 1300 hektárra bővült, ez a világ legnagyobb régészeti lelőhelye. A völgyet tizenkét dór templom, erődítmények, hatalmas necropolis és sok más pont jellemzi, ahol a múlt szélét lélegezhetjük. A legfontosabb eleme kétségtelenül a görög színház, amely tavaly 583.465 turistát tartott.

Hogy megtapasztalhassa ezt a hamis teljes élményt, itt találja meg az Agrigentoban eladó ingatlanokat.


Nem látogathatja meg Szicíliát anélkül, hogy megcsodálná Syracuse városát. A korintusok által épített Cicero nevet kapta: „Görögország legszebb és legnagyobb városa”. Miután a bizánci birodalom fővárosává vált, és túlélte az 1693-as földrengést, az UNESCO Világörökség része. 2009-ben is fontos helyszín volt a politikai-nemzetközi szinten, ahol a G8 környezetet tartott.

Minden szempontból szép, Syracuse mutatja a hellenisztikus kor jeleit a Pantalica Rock Necropolisával, az Ortigia-szigetkel (ahol a görög amfiteátrum még mindig használatos), a Neapolis Régészeti Parkja és az Eurialo-kastély. Ha szenvedélyes a görög művészet, ez a hely, ahol meglátogathatja a Syracuse-ban eladó ingatlanokat.

Végül, de nem utolsósorban Ragusa városa. A Valer Noto egyik legjelentősebb barokk központja, melyet 2002-ben a történelmi barokk Ragusának köszönhetően a UNESCO listáján szerepelt. Mit jellemez? Ez egyszerre egyszerű, kifinomult és eklektikus munkák átdolgozása. A művészeti örökség nagy része az Ibla ősi kerületében található. A vallási építészetben gazdag (például a San Giorgio-székesegyház, a San Giuseppe-templom) számos parkot és természetvédelmi területet foglal magában. Hogy ne hagyja ki az egyiket, itt találhat Ragusában eladó ingatlanokat.


Szicília meglátogatása után csak a 'Bedda' 'lehet.

Kapcsolódó hozzászólások

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB