Brazília fenntarthatóvá válik: az új építési határok

A Megváltó Krisztus, a Copacabana és Ipanema strandjai, a nagyon híres és színes karnevál, a samba csak néhány Brazília leghíresebb és reprezentatívabb szimbóluma. A Dél-Amerika nagy részét elfoglaló föld ma az építés területén hír.



A környezetvédelmi kérdések iránti nagyobb érzékenység, talán a teljesen szennyezett környezet miatt, nemzetközi cselekvési programok és politikák létrehozásához és fejlesztéséhez vezetett, amelyek célja a primerenergia-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás csökkentése.





Hogyan? A Zero Energy Buildingnek köszönhetően.



A 31/2010 / CE európai irányelv szerint ezeknek az épületeknek a létrehozásához szükséges:


A fenntartható és bioklimatikus tervezés kanonjait az építészeti és mérnöki komponensek integrált megközelítésével tartják tiszteletben. Az energiatervezéshez dinamikus szimulációs szoftvert használnak
Az épület kompakt és orientált, hogy optimalizálja a Nap hatását.
A burkolat (falak, padlók és szerelvények) nagyon szigetelt és árnyékolt, hogy elkerüljék a hőveszteséget és a túlmelegedést
A rendszerek alacsony hőmérsékleten működnek (kondenzációs kazánok és hőszivattyúk)
A megújuló energiatermelő üzemeket (fotovoltaikus és napenergia) telepítik
Az energiafogyasztás folyamatos ellenőrzés alatt áll.




A 150 ország közül Brazília a LEED minősítéssel (Leadership in Energy and Environmental Design) a negyedik helyet foglalja el az épületek számában. A LEED minősítéssel 235 építés alatt áll, vagy építés alatt áll, ezekhez további 760 épül. a tervezési fázisban. Ha megvizsgálunk néhány olyan épületet is, amely más környezetvédelmi tanúsítvánnyal rendelkezik, akkor elérjük a 2000 környezetbarát épületet, nagyon magas számokról és egy erős és dinamikus szektorról beszélünk, annak ellenére, hogy az elmúlt időszakban az országot sújtotta válság okozta december.Basti úgy gondolja, hogy az elmúlt évben a hagyományos épület összeomlott Brazíliában, és ezzel egyidejűleg a fenntartható növekedési üteme 7% -os volt.

Tény, hogy már 2017-ben a „Habitech” és partnerei által készített előregyártott fából készült épület, a brazil hatóságok és a Trentino-régió képviselői jelenlétében került megrendezésre a „Casa Habitech”.

A november 5–7. Között megrendezésre kerülő Nemzetközi Intelligens Energia Konferencia - Intelligens Energia CIEI & EXPO 2018 kerül megrendezésre a megújuló energiával foglalkozó piacok főbb szereplői közötti vita és kölcsönhatás bővítése érdekében.

A három nap alatt workshopok, technikai látogatások, tanfolyamok, viták és kiállítás kerül bemutatásra, amely bemutatja a megújuló energiaforrásokból, a fenntartható épületekből és az energiahatékonyságból származó energiatermelés főbb új technológiáit és megoldásait.



Olyan események, amelyeket nem szabad kihagyni azoknak, akik Brazíliában ingatlanot kívánnak építeni, vásárolni vagy eladni (közvetlen link)

Kapcsolódó hozzászólások

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB