Mivel az ingatlan ügynök Realigro "tulajdonságok kezelésére sok mérföld távolságra.

Hogyan lehet egy ingatlanügynök Cuneo van eladó ingatlanok Milánóban és más városokban? Hogyan készítsünk kinevezések és előzetes értékesítési ahhoz, hogy sok mérföld?

Valójában, amit kérünk a társult vállalkozásokat ", csak hogy nem csak tehetséges és dinamikus ingatlanügynökök, hanem az üzleti menedzsere.
Hogyan?
Építési terv és tudva a hálózat kapcsolatot más forgalmazóknál más területeken, ahol nyilvánvalóan nem képesek viselni a személy, akkor "átruházhatja abszolút bizalom, majd a hálózat kialakításának együttműködési kapcsolatokat.
Jelentések lehet fejleszteni így 200 km-re, vagy akár egy másik országban a világon.
Ki mondta, hogy körülbelül létrehozó kapcsolat az ügynökség New York-ban például, akkor nem tudom kezelni az én ingatlaniroda ebben a városban?
Ki jön az én hivatal az Interneten, vagy látogasson el az ingatlan portfolió dönthetnek úgy, hogy fektessenek akár házon belüli, vagy egy másik kontinensen, majd a egyszerűségét foglalkozó személy ismert és megbízható így leegyszerűsíti mindent.
Képzeld el, ha helyette egy kellene csak meg, hogy a tulajdonjog távolság ismerete nélkül az ügynök, vagy talán még nem ismeri a nyelvet.
Tudod "csinálni, de természetesen a nehézségek superiori.L" beruházást, és ezért nem "támogatják, illetve támogatni.
 
Ez akkor lesz, hogy az ügynök a jövőben.
Lesz működőképes 360 fok.
Természetesen ez a szám, amely megfelel ezeknek a követelményeknek és Realigro AGENT "egy szám a jövőben, és nem a múltra.
 
Realigro előre nézni.

Back Archívum

  • Feed RSS
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB