Húsvét 2010: az alacsony költségű ingatlanok kiadó Európában

Alacsony árú járatokat és a különleges ajánlatokat biztató nyaraló hogy külföldre menjen a húsvét.

Franciaország, Spanyolország, az Egyesült Királyság és Olaszország, valamint több európai városban, mint Amszterdam, Berlin, Barcelona, Prága és Budapest a legkedveltebb úti cél.

Eltekintve szállodák, utazási talál széles kényelmes nyaralók. Árak egy lakás két személy részére Párizsban kezdődik, 50 € egy éjszakára, míg az ár a villa hét vendégek saját medencével 85 euró / nap. A turisták választhatnak a környezetbarát otthonok - Franciaországban, Angliában, Spanyolországban, Portugáliában, Írországban és Olaszországban - amelynek tulajdonosai kötelezettséget vállalnak a környezetet kímélő, a helyi közösséget támogató és elősegítő jellemző termékeket. Egy bérelhetnek egy kis apartman két fő részére a 270-380/week Hampshire vagy kétágyas szobában 50 euro / éjszaka egy ökológiai "Posada" Asturias (Spanyolország).

Olaszországban is kiváló kedvezményt a nyaralók, akik könyvet tartózkodásuk otthont kiadó előtt, március végén. Trentino Alto Adige a vezető hely a húsvéti ünnepeket. A bedsit központjában Corvara - közel-ski resorts - ára 50 euró / nap, míg az ár két szobás lakás "Baita" - az alpesi menedéket - tud ár 140 €, és az ára egy kicsit környezetben -frinedly faház hat vendégek 35 EUR / fő.

Toszkána egy másik ideális üdülőhely, és széles választékát kínálja az ingatlanok Kiadó: kő lakások terasz az első emeleten, parasztházak medencével, 18. századi vadászat villák körül Holm-tölgyesek és a ciprusok.

Toszkána az egyik legkeresettebb befektetési célpontok Olaszországban, köszönhetően a gyönyörű táj és a folyamatos kulturális gazdagságát. Tengerentúli befektetők érdeklődését a vásárlóerő-vidéki ingatlanok érdekében való átalakítása nyaralók. Toszkána kínál pihentető légkört a nyaralók, weekenders és nap-trippers. Fogadja varázslatos városokban, hogy büszkélkedhet kiemelkedő művészeti és kulturális öröksége. Vannak kedves, édes-illatos szőlő, lágy, folyamatos vidék, valamint a lenyűgöző kobalt tengeren a régióban. Hat területek - mint például a régi város, Firenze és Siena is szerepel a listán a Világörökség az UNESCO. Semplicemente Vacanze kínál kiváló üdülési bérleti lehetőségek Toszkánában.

Puglia vált kedvelt üdülési és az ingatlan befektetések célpontja. Tengerentúli vásárlók választotta Puglia és Salento vásárolni egy második otthon használni, mint a saját nyaraló, hogy a buy-to-let beruházás a régióban, illetve átalakítani, hogy egy idegenforgalmi szálláshely.

A Puglia és Salento is lehet bérelni a vidéki kő tulajdonságait, történelmi rezidenciák, felújított, 18. századi "Trulli" körül olajfaligetek meghökkentő szépség, szép nyaralók a sokszínű vidéken és villák néző csodálatos kristálytiszta tenger.

Ischia és a Tyrrenian tenger, Porto Rotondo Szardínián, Assisi és Spoleto a békés Umbria régióban - a zöld szívében Olaszország - olyan vonzó helyen eltölteni a húsvét és a nyári szünetben, vagy csak egy hétvégét.

Az is lehet, hogy külföldi tartózkodása - nem csak húsvétkor - teljesen ingyenesen csatlakozik egy hálózathoz, amely elősegíti a cseréje ingatlanok nyaralni.

Végül de nem utolsósorban, egy nagyon furcsa lehet választani szállás típusok. Franciaország - Provence-ban - lehet, hogy marad-ban egy tipikus mongol "yurta" 25 euró / éjszaka, vagy egy kocka alakú otthon átlátszó felső határa 90 euró / éjszaka két fő részére.

Back Archívum

  • Feed RSS
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB