USA: Páratlan szenátor akar új egységet adni a fogyasztóvédelem

USA: Senator Christopher Odd akarja megreformálni a szabályokat, amelyek a bankok, amelyek problémákat váltott ki a legsúlyosabb pénzügyi és gazdasági válság, mivel a 1930-as évek.
"Közel hét millió vált hajléktalanná a Foreclosures az elmúlt években több millió elvesztették nyugdíj alapok, illetve a kisvállalkozások hazánkban" - mondta - "az amerikaiak csalódott és dühös, mint mindannyian tudjuk. Ezeket elvesztette hitét a piacaink, és csoda, ha valaki vigyázott rájuk ".
Helyreállítása érdekében ezt a hitet, s azt javasolja, hozzanak létre egy egység, amely szabályozza az összes hitel-és a fogyasztók védelmének javítására. A törvénytervezet azt is lehetővé teszik az amerikai Központi Bank megvizsgál minden olyan bank holding társaság több mint 50 milliárd dolláros vagyon.
Ez a jogszabály lenne változtatni a szabályokat a pénzügyi rendszer, és jelentős hatással lenne a Wall Streeten, de előtte álló kihívás, hogy van egy másik vizsgálat a szenátor furcsa a számlát: vajon hogy fog szerezni a republikánusok támogatását.

Back Archívum

  • Feed RSS
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB