Atlantis: az új csoda Dubai

Dubai egy soha véget nem érő meglepetés. Több millió turista keresi fel a Emirátus minden évben, mert ezek vonzzák a csodálatos kényelmi kínál. A szám a nyaralók megérkezik a Emirátus várhatóan tovább nő az elkövetkező években.

Atlantisz az új csodája Dubai. Ez egy igen jó minőségű szálloda ihlette a mítoszt, Atlantisz, a legendás sziget, hogy - összhangban a Platón által elmesélt történet - süllyedt az óceánba.

Ez az építészeti csoda már épül a legnagyobb mesterséges pálma alakú sziget valaha épült a világon: a Palm Jumeira. Az építőiparban a hét csillagos -, hogy tud két torony összekötve egy boltív - a költsége 1,5 milliárd dollár. Meg is épült egy 113 hektáros területen. Azt 1.539 tágas szobával, 17 étterem, több bár és lounge, igényes butikokat és rengeteg szabadidős létesítmények, beleértve játszó területek a gyermekek számára, saját stranddal és Aquaventure - a vízi szórakoztató park a rendkívül nagy csúszdák tervezett legendás merülés.

A 166 arab stílusú lakosztály kilátás nyílik a kék vizében az Arab-öbölben, de ez még nem minden! Az Atlantis kínál meghökkentő véleményét a tenger alatt is! Van egy hatalmas akvárium víz alatt a szállodában -, hogy a weboldal több mint 65.000 tengeri élőlények, amelyek között ott van a bálna cápa - és a helyiség része figyelmen kívül hagyja a tengerfenéken.

The Bridge Suite a bottonhole virága Atlantis. Ez egy 900 négyzetméteres lakosztály költségszámítás 18.500 € éjszakánként. "Normál" szobák ára 300 € helyett éjszakánként kb.

Az Atlantis vált egyik jele a személyazonosító Dubai, de a környezetvédők kétségbe vonták a costruction, mivel azt állítják, hogy az épület a mesterséges sziget, amelyen fekszik okozott helyrehozhatatlan károkat a korallzátony.

Back Archívum

  • Feed RSS
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB