Lakossági: Saving pénzt tiszta energia

A kamat a "zöld otthonok" -, amelyek lehetővé teszik háztulajdonosok megtakarítás a fűtési és villamosenergia-számlákon - növekszik az utóbbi években.

Napkollektorok melegvíz télen és áramot légkondicionáló rendszerek a nyár folyamán.

Sok az úttörő környezetbarát technológiákat, amelyek elősegítik a környezetbarát életmód.

Házak is felszerelt napelemek, víz csikk, színvonalas szigetelt táblák, dupla üvegezésű nyílászárók, pellet kályhák és a biomassza kazánok.

Szakértők azt mondják, hogy "zöld ház" lesz értékesíteni a szokásosnál gyorsabb tulajdonságait a jövőben, mint az energiahatékonyság egyre inkább kívánatos lakásvásárlók.

Az energia-hatékony otthona hogy csökkenti a kiadást, amely futás egy házat csökkentésével a szén-dioxid. A potenciális csökkentése működési költségek befolyásolja a döntéseket a lakásvásárlók és az ügyfelek keresnek otthont kiadó.

Zöld otthon is könnyebb legyen. Bérlők számára vonzó a szigetelés, kettős üvegezés és rendszerek a víz megőrzése.

Miután energiateljesítménye vonatkozó igazolást (EPC) is képviselnek hozzáadott értéket képviselő szolgáltatást, és növeli a vonzerejét a házat.

Zöld hazai szakértők hangsúlyozzák annak fontosságát, hogy javítsák az energiahatékonyságot a házak, mint az energia-megtakarítás is jelenti, tiszteletben tartva a környezetet és pénzmegtakarítást.

Számos országban - például az Egyesült Királyságban - a kormány nyújt pénzügyi támogatást, hogy az energia-megtakarítás javítását lakások és a megújuló energiaforrások.

Back Archívum

  • Feed RSS
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB